Spiegelingen

Hoe alles zich zo mooi laat zien.
Zondagmorgen een rondje door het bos waarin ik de rust en ruimte opzoek om eens te reflecteren. Ja GLIM zelf ervaren en ownen, that’s the spirit. En hoe doe je dat dan? Nou het begon al aan het begin van mijn route, waarin een mooi kunstwerk zich in een boom laat zien. Al schommelend een vrouw in gouden jurk en gouden schoenen aan. Prachtig, wie heeft dit hier neergehangen? Wow, wat wil ze mij vertellen? Ik vertaal het naar het goud in mij en de speelsheid van het leven. Cadeautje dus. Ik vervolg mijn pad en kom de mooiste uitzichten tegen na een stevige klim, waar ik de pijn in mijn benen ervaar. Eenmaal boven een prachtig uitzicht op de Ooijpolder, waar de zon prachtig staalt op de velden. Voldaan van dit uitzicht huppel ik naar beneden via een meanderend pad. Dan kom ik over een enorm modderpad, waar mijn voeten zich vastzuigen. Ik ploeter mij er doorheen en kom dan bij een muurtje waar een prachtig beeldje staat van een wandelaar met een kind op zijn rug. Wow, toch eigenlijk ook mijn pad, waar ik de kinderen van NU mag begeleiden. Weer een cadeautje dus. Ik vervolg mijn weg naar huis en voordat ik het bos uitloop zie ik een grote eik, waarvan de bast een kale plek heeft in de vorm van een groot hart. Wow! Mijn dag kan niet meer stuk, fijne zondag nog.