Over mij

Ik wil mensen graag inspireren en begeleiden om bewuster te leven en deel deze passie graag voor kinderen en volwassenen.

Als jong meisje voelde ik al snel dat ik anders in elkaar zat dan veel anderen. Ik was stilletjes op de achtergrond en voelde van alles wat er in mijn omgeving gebeurde en begreep er eigenlijk helemaal niks van. Omdat ik mij niet begrepen en gezien voelde heb ik toen mijn eigen pad uitgerold. Een fase van eenzaamheid en weerstand naar kracht en verbinding. Dit ging niet zonder horten of stoten, maar heeft me daar gebracht waar ik nu sta. Vanuit deze ervaring begeleid ik ouders, kinderen en anderen naar een bewuster leven.

Opgeleid als Fysiotherapeut leerde ik al snel dat het niet alleen maar om het fysieke lichaam gaat, maar om zoveel meer. Zowel de fysieke, mentale, emotionele en persoonlijke ontwikkeling zijn niet los te koppelen van elkaar. Hierdoor ben ik mij steeds meer gaan specialiseren op het vinden van balans en evenwicht in lichaam en brein. Van hieruit is ook mijn passie voor o.a. voetentraining, yoga en interesse in oude wijsheden ontstaan, omdat dit de basis is om je te verbinden met jezelf en je omgeving en zo een gelukkiger leven ervaart.

Ik ben mij nog verder gaan specialiseren op onder andere prikkelgevoelige kinderen en hun ouders vanuit mijn ervaring als Kinderfysio- en Sensorisch Therapeut. Al snel kwam ik erachter dat de idee├źn rondom prikkelverwerking mij niet tevreden stelden. Het is namelijk zoveel meer dan alleen maar zintuigen benaderen. Ik ben kinderen en volwassenen meer vanuit een Holistische benadering gaan bekijken, waar ik merkte dat het juist zo belangrijk is om gezien, gehoord en begrepen te worden door je omgeving. Vanuit het gedrag wat we aan de buitenkant zien werd mij steeds duidelijker wat de onderliggende patronen zijn. Als je dit weet kun je het veranderen, zodat je weer meer plezier en verbinding gaat maken. Het gaat er uiteindelijk om dat we vreugde en plezier ervaren.
Daarnaast leeft er ook een enorme passie voor het werken met de voeten, waar mijn eigen voetentraining uit ontstaan is. Geen protocollen, geen vast schema om te oefenen, maar puur maatwerk.
In mijn begeleiding neem ik mijn ervaring als fysiotherapeut, mijn wijsheden vanuit oude volken (Indianen, Sjamanen) en mijn roots mee in de sessies.

Het bewegen en actief zijn loopt als rode draad door mijn leven. Ik ervaar dit als zeer waardevol om veerkrachtig en in balans te zijn. Via mijn werk als fysiotherapeut kan ik dit delen met anderen.

Juist door het lichaam, brein en voeten met elkaar te verbinden kom je in de juiste flow. Dit is waar ik voor sta!